Prisinformation

Alla priser är styck- eller set/bag/box-priser. Merparten av krukor och zink säljs om set på 2-6. Se ”set”. Inom Sverige tillkommer moms. Priserna gäller under normala förhållanden och fram till 31/12-2016.

Leveransvillkor & betalning

Fraktkostnad debiteras enligt DHL’s gällande prislista. REA-artiklar debiteras faktisk fraktkostnad. Tillkommande kostnader för pall- och emballagekostnader. Betalningsvillkor 30 dagar.

Reklamationer och transportskador

Vid felaktig leverans kontakta Baroness inom 5 dagar från mottagandet. Inga returer godkänns utan överenskommelse. Varor som returneras skall vara i originalförpackning samt utan prismärkning. Synlig skada vid leverans skall anmälas direkt till transportören och skall av de noteras och signeras med datum och namn på transportörens och mottagarens fraktsedel. Dolda skador som synliga skall anmälas till oss inom 5 dagar. Kostnader för returvaror som ångras av kund, betalas av kund.

Restorder

Baroness förbehåller sig rätten att annullera restorder under 1500 kr.

Information

All vår keramik liksom glasyr är gjord för hand. Detta medför att små färgskiftningar kan förekomma. Dels från produktion till produktion, som från en leverans till en annan. Glaserade krukor och vaser skall normalt vara vattentäta. Dock kan det förekomma små hål, eller sprickor i glasyren som gör att produkten ej blir fullt vattentät. Speciellt kan det vara ett problem vid ”grövre” keramik som normalt inte glaseras invändigt, utan istället behandlas med en siliconlösning. Placera därför inte någon produkt direkt på ömtåliga ytor utan att försäkra dig om att läckage ej förekommer. Läckage skall ej förväxlas med kondens som alla krukor, vaser och glas kan avge. Baroness reserverar sig mot feltryck, slutförsäljning och prisändringar till följd av valutaförändringar och kraftiga prisförhöjningar från leverantör. Observera! Alla måtten är i centimeter, så länge inget annat anges. Nettopriser är markerade med ett ”N” bakom priset. Glödlampor ingår ej till tak- och bordslampor.